6/6/16

Before & After: A Home Office Makeover

Seattle Showhouse Pulp Design Studios

Earlier this year, we completed a Showhouse project with ATG Stores and Decorist to redesign the rooms of an amazing residence. Pulp was asked to design the Home Office and sourced everything solely from the ATG Stores website, and we designed it completely virtually. See how we transformed this space using only the before images you see below and some room measurements.

Showhouse Before Photo

Pulp Design Studios - ATG Showhouse

Pulp Design Studios + ATG Showhouse

As you can see in the before photos, the space was basically a vestibule needing a little personality. We wanted to create a more neutral palette with lots of texture, while also showcasing the gorgeous downtown Seattle views the space had to offer.

Showhouse Before Photo

Pulp Design Studios + ATG Showhouse

Faced with giving a room without four walls purpose, we were able to design this office space to exude a more inviting feel while also incorporating serious ambiance and style.

“We fearlessly mixed metals for added flair, incorporated amazing lighting to create mood and ambience, and brought in a graphic wall covering for heightened style.” – Beth + Carolina

Showhouse Before Photo

Pulp Design Studios + ATG Showhouse

It’s amazing what new furnishings and style can do for the feel and functionality of a space, and this home office proves just that.

See the whole Home Office transformation!

Credits

CONNECT:

GET INSPIRED

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER TO
GET AN INSIDER LOOK IN YOUR INBOX